Omgeving

ONTDEK DE OMGEVING VAN HET HOTEL

ACTIVITEITEN IN DE BUURT

CHOCO-STORY BRUGGE

Choco-Story Brugge is een chocolademuseum gehuisvest in een 15e-eeuwse vroegere wijntaverne in Brugge. Je kunt je er verdiepen in de wondere wereld van chocolade en hoe het gemaakt wordt met behulp van objecten, demonstraties en smaaktesten. Jong en oud kunnen er de chocoladegeschiedenis van vroeger en nu proeven in beeld én smaak!  

HAVEN

De haven van Zeebrugge biedt een prachtig panorama waar je uren naar kunt kijken. De haven van dichterbij ontdekken? Ook dat is mogelijk! Boek een havenrondvaart en kom meer te weten over de lokale fauna en flora of vaar mee naar de Thorntonbank en bezoek het windmolenpark op zee.

 

NATUURPARK HET ZWIN

Het Zwin Natuur Park wordt ook wel de 'internationale luchthaven voor vogels' genoemd. Hou je instapkaart klaar en zet je schrap voor een boeiende vlucht over de Zwinvlakte, doorheen het huttenparcours in het park en in de permanente all weather, interactieve tentoonstelling. De trekvogels nemen je mee op een fascinerende trektocht. Het wordt een ontdekkingsreis vol verrassingen. Ontdek en geniet van de prachtige Zwinnatuur en maak kennis met de bijzondere vogel- en plantenrijkdom van het gebied.

 

 

Handige adresjes in de omgeving van het hotel

Ibis Styles Zeebrugge is zeer centraal gelegen binnen de badstad Zeebrugge. Er vinden zich verschillende leuke, handige adresjes en toffe bezienswaardigheden in de directe omgeving van het hotel: 

  • De dichtsbijzijnde supermarkt: 200 m (Spar)
  • Het strand: 2 km
  • Restaurants: minder dan 1 km ('t werfje, ONA, Njord, Tijdok ...) 
  • Kledingswinkels: minder dan 500 m (Enegelrest, 32° Noord, ...)
  • De tramhalte: 400 m (Kerk)
  • Het treinstation: 800 m (Zeebrugge-dorp)